Vatten i hela kroppenSå har man kommit till graviditetsvecka 34. Jag jobbar fortfarande, men har fått lov att dra ned på tiden. Kroppen börjar kännas tung och vattenfylld, och det lutar åt karpaltunnelsymptom i händerna. (INTE BRA). Det som blir lite problematiskt är att jag behöver mina händer i jobbet, det är ju mitt viktigaste redskap. Så nu får sista tiden visa om jag blir kvar så länge som jag hoppats på. Jag tycker det är skönt att kunna få jobba lite grann iaf de sista veckorna. Sjukskrivning är inte att tänka på i mitt yrke. Men men, vi får se som sagt. Tanken är att jag skall kunna få vara kvar till mitten på november iaf. Håll tummarna för mig!

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Lämna en kommentar


Namn*

Epost (visas inte)*

Hemsida

Din kommentar*

Lämna en kommentar


fem + = tretton

© Copyright Skinsecrets - web solutions by Zolex Media and hosting by Zolexdomains. Zolexdomains - Web & Hosting Solutions