Vatten i hela kroppen

Så har man kommit till graviditetsvecka 34. Jag jobbar fortfarande, men har fått lov att dra ned på tiden. Kroppen börjar kännas tung och vattenfylld, och det lutar åt karpaltunnelsymptom i händerna. (INTE BRA). Det som blir lite problematiskt är att jag behöver mina händer i jobbet, det är ju mitt viktigaste redskap. Så nu får sista tiden visa om jag blir kvar så länge som jag hoppats på. Jag tycker det är skönt att kunna få jobba lite grann iaf de sista veckorna. Sjukskrivning är inte att tänka på i mitt yrke. Men men, vi får se som sagt. Tanken är att jag skall kunna få vara kvar till mitten på november iaf. Håll tummarna för mig!

 

by Skinsecrets

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spam check: *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>